Elite Massage

Σουηδικό-χαλαρωτικό μασάζ

Σουηδικό - Χαλαρωτικό μασάζ


Τα οφέλη του Χαλαρωτικού-Σουηδικού μασάζ ή αλλιώς του πυλώνα των δημοφιλέστερων και βασικότερων ειδών μασάζ, δεν είναι μόνο η χαλάρωση όπως εύκολα μαντεύει κανείς από το όνομα του, αλλά πολλά περισσότερα. Η εφαρμογή του γίνεται με την χρήση ειδικών ελαίων σε όλο το σώμα, όπου ο θεραπευτής με ήπιες και στοχευμένες κινήσεις, ζεσταίνει τον μυϊκό ιστό και τον απαλλάσσει από την σύμφυση, δηλαδή τους μυϊκούς «κόμπους» και τους κολλημένους ιστούς.

Αυτή η διαδικασία έχει ως αποτέλεσμα να οξυγονώνει και να βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος, να αυξάνει και να τονώνει την μυϊκή ελαστικότητα και να ανακουφίζει άμεσα από τον πόνων χρόνιων παθήσεων, όπως η ισχιαλγία, η αρθρίτιδα, η οσφυαλγία, το αυχενικό σύνδρομο, οι ρευματισμοί, οι θλάσεις κ.α. Εκτός όμως από τις θεραπευτικές σωματικές ιδιότητες, το χαλαρωτικό μασάζ αποσκοπεί και στην βελτίωση της ψυχικής υγείας του δεκτή με σκοπό την άμεση ανακούφιση του από το άγχος, την ένταση, την κούραση και προφέρει μια γενικότερη αίσθηση χαλάρωσης και ευεξίας.

60' 60€
90' 80€
120' 100€

Σε απομακρυσμενες περιοχές η χρέωση είναι επιπλέον 10€ και οι συνεδρίες μετά τις 23:00, είναι επιπλέον 10€ / Σε μια ώρα είμαστε στον χώρο σας


Κλείστε Ραντεβού